Vác Online



KERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu





Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Jótékonysági kézilabda mérkőzés a Simigh család javára
2015. jan. 14.
Február 1-jén 17 órai kezdettel a Gödi SE csapata a Debreceni TVP II. csapatával csap össze Gödön, a Balázsovics Sportcsarnokban (Göd, Ifjúság utca 1-3.). A mérkőzés bevételét a Gödi SE Női Kézilabda csapata a gödi Simigh család 2014. december 31-én leégett otthonának újjáépítésére ajánlja fel.
 ... bővebben » 
 
Megválasztották az év játékosait a váci Pandáknál
2014. dec. 22.
A Vác Pandas amerikai futball csapat tagjai az év végének közeledtével a napokban értékelték a 2014-es esztendő eseményeit és megválasztották a csapat tagjai közül az év játékosait.
 ... bővebben » 
 
Mikulás-futástól volt hangos a főtér
2014. dec. 16.
Mire a Mikulás-futás nagykorú lett, a 18. alkalommal, elnyerte méltó helyét, a város főterén. Mondogatták a rajt előtt a versenyzők, miközben a városháza erkélyéről a verseny fő védnöke Dr. Beer Miklós Megyés Püspök Mikulás-futás pólót húzva vidáman köszöntötte a teret teljesen betöltő futókat. Majd maga is lement a rajtszalag mögé és beállt a váci gyerekek és felnőttek közé, hogy együtt tapsoljon a Mikulással a rajt előtt. A futókat Pető Tibor alpolgármester búcsúztatta, aki családjával együtt elindult az 5 km-es távon. Hosszú kígyóként kanyargott a belváros utcáin a több mint ezer futó, akiket a 2, 5, vagy 13 km megtétele után a célban csoki forró tea és a sok fiatal piros ruhás rendező várta. A célegyenesben a Ritmikus Csimpifon doboló csimpánzai adták a talp alá való ritmust és a célban a városi tánccsoportok fogadták a megfáradt mégis vidám futókat.
 ... bővebben » 
 
Az év utolsó mérkőzése
2014. dec. 16.
Az év utolsó férfi kézilabda mérkőzésére kerül sor 2014. december 17-én, szerdán 18 óra 30 perces kezdettel a váci sportcsarnokban. A találkozón a Váci KSE csapata a Pécsi VSE játékosait fogadják. A tét pedig nem más, mint a Magyar Kupa legjobb 6 csapata közé kerülés.
 ... bővebben » 
 
Pest megye legsikeresebb sportolóit köszöntötték - díjeső a váciaknak
2014. dec. 16.
Pest megye közgyűlése minden év decemberében ünnepség keretében köszönti a megye sportéletében kiemelkedő teljesítményt nyújtó sportolókat és edzőket. Az idei, 2014. december 12-én megtartott sportkarácsonyi ünnepségen tizenöt kategóriában megközelítőleg ötven díjat adott át a Pest megyei közgyűlés elnöke, Szabó István, valamint a közgyűlés két alelnöke, Wentzel Ferenc és Szerenka Tibor Simicskó István, sportért felelős államtitkár társaságában.
 ... bővebben » 
 
Bronzérem Egerből a váci pandáknak
2014. nov. 30.
A közelmúltban került megrendezésre az I. Egri Aréna Torna, amelyen több amerikai futball csapat - közöttük a 2013 tavaszán alakult Vác Pandas csapata - mérte össze erejét. Vác város pandái remek helytállásuknak köszönhetően bronzéremmel térhettek haza az eseményről.
 ... bővebben » 
 
Nagykorúvá vált a Mikulás-futás rendezvénye
2014. nov. 27.
December 14-én immáron 18. alkalommal kerül megrendezésre a Mikulás-futás Vácott. A verseny szervezői az idén Vác város főterén (Március 15. tér) várnak mindenkit a hagyománnyá vált sporteseményre, amelyre már lehet előnevezni!
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő > Utolsó >>

Eredmények 97 - 104 / 662





 










APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail



   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat